Betonlook voor uw gietvloer en wandafwerking: stoer en stijlvol

Op zoek naar een stijlvolle gietvloer met betonlook?

Bent u op zoek naar een stijlvolle en industriële afwerking voor de muren en vloeren in uw nieuwbouw of renovatie? Dan is een betonlook misschien wel de perfecte oplossing. Een betonlookvloer en wandafwerking met betonlook ogen modern en bieden verschillende unieke voordelen:

  • Waterafstotend
  • Slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Naadloos
  • Kleurvast
  • Anti-allergisch

Floorcouture plaatst gietvloeren met betonlook in alle soorten interieurs

De toepassingen voor een interieur met betonlook zijn eindeloos. Betonlook is perfect combineerbaar met elke gewenste stijl. Modern, industrieel of landelijk: alles is mogelijk. De grijze betonlook oogt bovendien prachtig met een houten interieur.

Pu gietvloer met betonlook op iedere ondergrond

Design gietvloeren worden alsmaar populairder in particuliere woningen. Een polyurethaan vloer met betonlook is trendy, comfortabel en gemakkelijk in onderhoud. De oude vloer slopen hoeft niet altijd. We brengen de betonlook gietvloer aan op zo goed als elke ondergrond.

Epoxy vloer met betonlook voor de industriële sector

Epoxy gietvloeren met betonlook plaatsen we voornamelijk in ruimtes met industriële doeleinden. Het naadloze, krasbestendige en onderhoudsvriendelijke karakter van een betonlook epoxy gietvloer past perfect bij bedrijven met strenge hygiënevoorschriften. Deze vloerbekleding is superstevig en perfect bestand tegen chemicaliën.

Zo voegt u een mooie betonlook toe aan uw badkamer

Wilt u graag uw badkamer een mooie industriële betonlook geven? Uw badkamer hoeft met een betonlook daarom niet volledig grijs te zijn. Geef uw badkamer een warme kleur met beton ciré: een naadloze, waterdichte afwerking die beschikbaar is in allerlei sfeervolle aardetinten.

Ontdek betonlook gietvloeren in onze showroom

Breng een bezoekje aan onze grote showroom in hartje Wijnegem. Laat u inspireren door onze prachtige vloer- en wandoplossingen met betonlook. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe een gietvloer met betonlook er in uw woning zou uitzien. Wij staan u graag met raad en daad bij zodat u de juiste vloer- en wandoplossing kiest.

Laat u inspireren door onze betonlookvloeren:

Uw vloer- of wandafwerking in stijlvolle betonlook?
Bel +32 (0)3 311 86 43 of mail ons voor uw gratis offerte: