Floorcouture®:
een op-en-top familiebedrijf

Patrick Tjoens begon dertig jaar geleden als zelfstandige vloerder. Vandaag is Floorcouture® een echt familiebedrijf met zonen Timothy en Jeffrey en schoondochter Anouck die mee in de zaak zijn gestapt. Jeffrey en Timothy leerden het vak al als jonge knapen toen zij vakantiewerk deden bij Floorcouture®. Voor vakmanschap geldt ook ‘jong geleerd, is oud gedaan’!

Topteam met knowhow en vakkennis

Jeffrey, Patrick en Timothy runnen de zaak niet alleen. Ze worden bijgestaan door een kundig team vakmensen. ‘We hebben de knowhow in huis om gietvloeren te leggen van topkwaliteit. Onze mensen zorgen we er keer op keer voor dat u, onze klant, bijzonder tevreden bent met het eindresultaat: een gietvloer van de beste kwaliteit!’

Meedenken met u

Wij denken heel graag mee met u, onze klant. Want uw tevredenheid is ook onze tevredenheid. Daarom zoeken wij altijd naar oplossingen op maat. We luisteren graag naar u, uw dromen, wensen en verlangens! Want een goede voorbereiding van uw project is al de helft van ons goede werk!

Passie voor onze gietvloeren

Gietvloeren, beton cire en mortex: dat zijn onze passies. We zijn zelf heel trots op wat we doen. Daarom willen we ook dat alles perfect is afgewerkt en onze klant helemaal tevreden is met het eindresultaat. Daar streven we iedere dag met ieder project naar!

Klare communicatie

Floorcouture® gaat prat op een goede communicatie met u, onze klant. En we gaan nog verder want voor we aan uw project beginnen overleggen we ook met uw architect, de plaatser van uw vloerverwarming, uw binnenhuisarchitect,…
Ieder project wordt opgevolgd door één enkele projectleider die uw project van a tot z helemaal opvolgt. Zo kunt u zeker zijn van een geslaagde gietvloer, steentapijt, marmertapijt, epoxyvloer, beton cire of mortex!

Transparante prijsinschatting

Voor we aan uw project beginnen, maken we een transparante, zo exact mogelijke prijsinschatting. We laten u op voorhand ook altijd weten wat voor extra’s er zouden kunnen voorvallen en hoeveel u dat dan zou kosten. Transparantie, eerlijkheid, openheid en betrouwbaarheid zijn onze troeven!

Service is een topprioriteit

Wij dragen service hoog in het vaandel en bekijken onze verantwoordelijkheid niet enkel wat ons eigen werk betreft. Zijn er problemen, dan lossen we ze op. Ook als er fouten gemaakt worden door wie dan ook in de bouwfase, denken we mee over een oplossing en bieden we onze vakkennis aan om tot een oplossing te komen. Dankzij de expertise die we voortdurend opbouwen, optimaliseren we ononderbroken onze gietvloeren. Onze nieuwe ideeën en ontwikkelingen blijven onze klanten verbazen.

Zekerheid voor de toekomst

U kunt zeker zijn van uw gietvloer – ook voor de komende jaren. Want ons bedrijf is een familiebedrijf met een jong team dat helemaal klaar is voor de gietvloer van de toekomst!

Bent u klaar voor de gietvloer
van de toekomst?