Mortex van Floorcouture®:
esthetische en unieke oplossing voor uw vloeren en wanden

Mortex is een uniek, bijzonder esthetisch mineraal mengsel van micro-mortel en natuurlijke kalk. Met zijn levendig kleurenspel en oneindige effecten is mortex een sensueel materiaal dat niemand onberoerd laat.

Mortex van Floorcouture®:
voor uw renovatie en nieuwbouw

Mortex kunnen we aanbrengen op bestaande tegels, oude stabiele vloeren, ongelijke ondergrond, … Daarom is mortex een ideale keuze voor uw renovatie van uw badkamer, keuken, woonruimte,… Zowel voor uw wanden als vloeren.

Modern of klassiek

Met zijn beton cire of tadelakt look heeft mortex een heel natuurlijke uitstraling en past het perfect in zowel moderne als meer klassieke interieurs. Dat maakt het dan ook weer heel geschikt voor uw nieuwbouw.

Helemaal klaar voor de mortex van de toekomst?

Mortex van Floorcouture®:
slijtvast en helemaal waterdicht

Mortex gaat een leven lang mee… zo sterk, stevig en slijtvast is mortex. En mortex is ook nog eens waterdicht en daarom heel geschikt voor ‘natte ruimtes’, zoals uw badkamer, hamam, poolhouse, …

Oneindig kleurenpalet

Om uw mortex vloer of wanden te kleuren, voegen we pigment toe. U kunt dus in alle vrijheid kiezen uit heel wat kleuren. En zo uw mortex vloer of wand helemaal aan te passen aan het kleurenpalet van uw interieur. Mortex schept trouwens een warme, uitnodigende sfeer die u en uw gezin een echt thuisgevoel zal geven.

Wanden en vloer in uw badkamer en douche

Omdat mortex zo’n fantastisch flexibele minerale pleister is, zijn de toepassingsmogelijkheden quasi oneindig. Mortex van Floorcouture® is uitermate geschikt voor uw douche, inloopdouche, zowel op de vloer als tegen de wanden, én evenzeer rond uw wastafel of als badrand,… Het voelt aangenaam, uitnodigend en warm aan.

Vloeren en trappen

Vloeren en trappen zien er adembenemend uit met hun laag mortex. Wij plaatsen uw mortex perfect in combinatie met uw vloerverwarming.

Tijdloze elegante voor uw meubels

Ook meubels zoals uw wastafel in uw badkamer, aanrecht in uw keuken of uw barmeubel kunnen met mortex bekleed worden. Kleuren, nuances, texturen en effecten vervloeien met elkaar tot een rustgevend, strak geheel… Helemaal in de stijl van uw woning.

Mortex: techniek en esthetiek verenigd

Mortex van Floorcouture® biedt u zoveel:

  • waterdicht in de massa
  • flexibel en naadloos
  • sterk en tijdloos
  • oneindig veel kleuren en effecten
  • ideaal voor renovatie
  • zowel voor binnen als buiten
  • tijdloos en elegant
  • waterdicht in combinatie met onderliggend waterdichtingssysteem

Originele Mortex van Beal voor een correcte prijs!

Floorcouture® plaatst de originele mortex die ontwikkeld is door BEAL. Wij zijn helemaal vertrouwd met het procedé om mortex perfect naadloos aan te brengen. Wat mortex kost, hangt van de situatie ter plekke af. Daarom komen wij heel graag bij u ter plaatste om u dan achteraf een gedetailleerde en correcte offerte te bezorgen. Met Floorcouture® weet u altijd wat u kunt verwachten voor welke prijs. Wij hanteren correcte prijzen voor een uitstekende mortex!

Bent u klaar voor mortex
van de toekomst?