Beton Cire van Floorcouture®:
moderne betonlook voor uw vloer en wand

Beton cire is onze betonstuc voor uw vloeren en wanden. Beton cire van Floorcouture® is 100% waterdicht en daarom ideaal voor uw badkamer, douche, inloopdouche, toilet, keuken. Met zijn moderne betonlook vervangt beton cire stijlvol en praktisch al uw tegelwanden. En we kunnen het zelfs op uw wastafel of badkamermeubel aanbrengen.

Beton cire is van nature waterdicht én enorm sterk

Beton cire of betonstuc van Floorcouture® is een product op basis van cement en hars. Zo is het enorm sterk, van nature waterdicht, flexibel én onderhoudsvriendelijk. Met een pigmentpoeder kiest u de kleur die u wilt.

Betonstuc voor iedere ondergrond

Ligt in uw badkamer een oude vloer en hangen er ouderwetse tegels aan de muur? Dan is het tijd voor verandering! En dan is beton cire een heel goede keuze. Betonstuc van Floorcouture® kan op iedere ondergrond aangebracht worden, hoe oneffen ook. Van plan te renoveren? Dan is beton cire een perfect product voor uw badkamer, keuken, aanrecht, wastafel, trap, wanden, … Geen stresserend en vuil breek- en sloopwerk!

Helemaal klaar voor de beton cire van de toekomst?

Strak en modern – landelijk en warm

Bovendien is onze beton cire in wel 23 standaardkleuren te krijgen. En zijn de mogelijkheden dus quasi eindeloos… Floorcouture® betonstuc staat zo mooi in een moderne, strakke woning, maar is ook ideaal voor een meer landelijke, warme stijl. Helemaal naadloos en supermakkelijk om te onderhouden. Helemaal natuurlijk en zo stijlvol…

Voordelen van Floorcouture® beton cire

  • naadloze moderne betonlook
  • natuurlijke uitstraling
  • volledig waterdicht
  • makkelijk te plaatsen over bestaande vloeren en wandtegels
  • makkelijk schoon te maken
  • combineerbaar met vloerverwarming

Voor uw badkamer, keuken, toilet, woonkamer, kantoor,…

Omdat betonstuc helemaal waterdicht is en makkelijk schoon te maken is het uitermate geschikt voor uw ‘natte’ ruimtes zoals uw keuken, badkamer, toilet,… Toch staat het ook beeldig in uw leefruimte, kantoor en professioneel oogt het fantastisch in een winkel, praktijk, kunstgalerie, …

Beton cire: prijs per m2

Wel wat concullega’s bieden u de mogelijkheid om direct een prijs voor uw beton cire te bereken op hun website. Achteraf komen dan dikwijls nog verrassingen op de eindfactuur naar boven. Dat doet Floorcouture® bewust niet. We komen graag voor u ter plaatse kijken en bezorgen u dan een correcte offerte. Met Floorcouture® weet u altijd waar u aan toe bent. Wij hanteren correcte prijzen voor een uitstekende kwaliteit beton cire!

Bent u klaar voor beton cire
van de toekomst?

Menu