Micro Cemento van Floorcouture®:
moderne betonlook voor uw vloer en wand

Micro Cemento is onze betonstuc voor uw vloeren en wanden. Micro Cemento van Floorcouture® is 100% waterdicht en daarom ideaal voor uw badkamer, douche, inloopdouche, toilet, keuken. Met zijn moderne betonlook vervangt Micro Cemento stijlvol en praktisch al uw tegelwanden. En we kunnen het zelfs op uw wastafel of badkamermeubel aanbrengen.

Micro Cemento is van nature waterdicht én enorm sterk

Micro Cemento of betonstuc van Floorcouture® is een product op basis van cement en hars. Zo is het enorm sterk, van nature waterdicht, flexibel én onderhoudsvriendelijk. Met een pigmentpoeder kiest u de kleur die u wilt.

Betonstuc voor iedere ondergrond

Ligt in uw badkamer een oude vloer en hangen er ouderwetse tegels aan de muur? Dan is het tijd voor verandering! En dan is Micro Cemento een heel goede keuze. Betonstuc van Floorcouture® kan op iedere ondergrond aangebracht worden, hoe oneffen ook. Van plan te renoveren? Dan is Micro Cemento een perfect product voor uw badkamer, keuken, aanrecht, wastafel, trap, wanden, … Geen stresserend en vuil breek- en sloopwerk!

Helemaal klaar voor de Micro Cemento van de toekomst?

Strak en modern – landelijk en warm

Bovendien is onze Micro Cemento in wel 23 standaardkleuren te krijgen. En zijn de mogelijkheden dus quasi eindeloos… Floorcouture® betonstuc staat zo mooi in een moderne, strakke woning, maar is ook ideaal voor een meer landelijke, warme stijl. Helemaal naadloos en supermakkelijk om te onderhouden. Helemaal natuurlijk en zo stijlvol…

Voordelen van Floorcouture® Micro Cemento

  • naadloze moderne betonlook
  • natuurlijke uitstraling
  • volledig waterdicht
  • makkelijk te plaatsen over bestaande vloeren en wandtegels
  • makkelijk schoon te maken
  • combineerbaar met vloerverwarming

Voor uw badkamer, keuken, toilet, woonkamer, kantoor,…

Omdat betonstuc helemaal waterdicht is en makkelijk schoon te maken is het uitermate geschikt voor uw ‘natte’ ruimtes zoals uw keuken, badkamer, toilet,… Toch staat het ook beeldig in uw leefruimte, kantoor en professioneel oogt het fantastisch in een winkel, praktijk, kunstgalerie, …

Micro Cemento: prijs per m2

Wel wat concullega’s bieden u de mogelijkheid om direct een prijs voor uw Micro Cemento te bereken op hun website. Achteraf komen dan dikwijls nog verrassingen op de eindfactuur naar boven. Dat doet Floorcouture® bewust niet. We komen graag voor u ter plaatse kijken en bezorgen u dan een correcte offerte. Met Floorcouture® weet u altijd waar u aan toe bent. Wij hanteren correcte prijzen voor een uitstekende kwaliteit Micro Cemento!

Bent u klaar voor Micro Cemento
van de toekomst?