Marmertapijt
in uw eigen, unieke kleurenpallet

Een marmertapijt van Floorcouture® heeft een warme uitstraling door die vermenging van hars met natuurlijke marmerkorrels. Bij een steentapijt zijn er oneindig veel kleurmogelijkheden omdat de kwartkorrels ingekleurd kunnen worden. Marmerkorrels daarentegen hebben hun natuurlijke kleurenpallet. Toch kunt u uw marmertapijt een eigen persoonlijk en uniek karakter meegeven. Zo is het mogelijk om verschillende Italiaanse marmers te combineren en uw eigen unieke kleur samen te stellen. U kunt kiezen voor grotere marmerkorrels of fijnere, of voor een combinatie van beiden. Het effect is altijd even mooi.

Alle voordelen van uw marmertapijt
Pure Marble van Floorcouture®

 • natuurlijke, warme look en uitstraling
 • bijzonder aangenaam om op te lopen
 • naadloos
 • antiallergisch
 • robuust en duurzaam
 • verkrijgbaar in warme beige, grijze en greige tinten
 • alle bekende Italiaanse marmersoorten beschikbaar
 • plinten in hetzelfde materiaal mogelijk
 • ideaal voor mensen met huisstofmijtallergie, astma (met open structuur)
 • geen breek- of sloopwerk: bestaande vloer kan blijven liggen
 • kan makkelijk op een oude vloer gelegd worden: ideaal voor renovatie
 • makkelijk te combineren met met vloerverwarming
 • geluidsabsorberend

Helemaal klaar voor het marmertapijt van de toekomst?

Pure Marble:
warme vloer voor een gezellige, huiselijke sfeer

Door zijn warme beige en grijze tinten oogt ons marmertapijt Pure Marble prachtig in elk interieur. Of u nu modern woont of heel landelijk, een marmertapijt maakt uw interieur helemaal af en zorgt voor een gemoedelijke, huiselijke sfeer. Een marmertapijt is trouwens een perfecte keuze als u een oude woning renoveert. Want het kan makkelijk op zelfs een oude, stabiele tegelvloer geplaatst worden.

Marmertapijt Pure Marble
met open of gesloten structuur

Uw marmertapijt kan met of zonder poriënvuller afgewerkt worden. Met een poriënvuller als eindlaag is uw marmertapijt beter bestand tegen indringende vloeistoffen. En is zo makkelijk schoon te maken.

Marmertapijt zonder poriënvuller:
ideaal voor mensen met astma of longaandoening

U kunt ook kiezen voor een marmertapijt zonder poriënvuller. De ruimte tussen de marmerkorrels en de harsen blijft dan open. Zo blijft het stof tussen die openingen zitten en vliegen er geen stofwolken in het rond. Dat zorgt voor meer levenscomfort bij mensen met astma, longaandoeningen of allergieën zoals huisstofmijtallergie, hooikoorts, … Met een marmertapijt zijn er immers nooit stofophopingen in hoeken of andere moeilijk bereikbare plaatsen.

Voor uw showroom, winkel, autogarage, inkomhal

Marmertapijt doet het uitstekend in uw living, keuken, badkamer, bureau, maar is ook een perfecte keuze voor een professionele ruimte. Denk maar aan een kantoor, winkel, showroom,… Wij plaatsen uw marmertapijt zelfs buiten op uw terras, rond uw zwembad of bij uw sauna. Alles is mogelijk op een geschikte ondergrond!

Marmertapijt: prijs per m2

Uw Pure Marble marmertapijt plaatsen we snel: na een dag kunt u er al op rondlopen en na enkele dagen uw meubels erop plaatsen. Door die snelle plaatsing is het ook behoorlijk budgetvriendelijk. Bij Floorcouture® bent u zeker van een topkwaliteit marmertapijt voor een correcte prijs. Wij maken altijd een transparante en volledige offerte. Zo weet u altijd op voorhand waar u aan toe bent.

Groot gamma gietvloeren voor
industrie, medische sector, voedingssector

Behoefte aan een geschikte gietvloer voor uw bedrijf, productieruimte, magazijn, garage, loods, refter, operatiekwartier …? Bekijk dan zeker eens ons uitgebreid gamma industriële gietvloeren.

Bent u klaar voor het marmertapijt
van de toekomst?