Dezelfde vloer doorheen mijn hele woning? Of juist niet?

Welke vloer(en) passen beter bij uw woning?

  • Polyurethaan gietvloer voor uw nieuwbouwHeeft u een heuse renovatie gepland en wilt u een nieuwe vloer?
  • Bent u op zoek naar de ideale vloer – of vloeren – voor uw nieuwbouw?
  • Wilt u in uw badkamer en keuken vooral een stevige, waterdichte vloer?
  • Mag het in de slaap- en woonkamer gerust een stuk comfortabeler?

Vroeger kozen we stevige tegels in de keuken voor onderhoudsgemak, een houten vloer in onze woonkamer voor de warmte en in onze badkamer iets waterdicht. Is het vandaag de dag nog nuttig om verschillende vloeren te hebben?

De ideale vloer voor al uw leefruimtes: de PU gietvloer

Tegenwoordig bestaat er een vloer die zowel stijlvol, comfortabel als onderhoudsvriendelijk is: de polyurethaan gietvloer! Een kunstharsvloer die naadloos doorheen heel uw woning wordt gegoten. Wat maakt zo’n PU gietvloer nu zo bijzonder?

1. Polyurethaan is enorm stijlvol

De polyurethaan of pu gietvloer is een naadloos vloersysteem dat rust en eenheid uitstraalt. Omdat de gietvloer volledig doorloopt in uw woning geeft dit type vloer uw huis een modern, tijdloos karakter.

2. Gietvloer past in elk interieur

Heeft u een moderne, klassieke of landelijke woning? De PU gietvloer past perfect in elk interieur! Kies uit bijna alle RAL-kleuren en combineer met verschillende wandbekledingen zoals beton ciré. Zo vindt u de stijl die perfect past bij uw woning.

3. Voor elke ruimte de juiste ondergrond

Voor de ruimtes die u intensief gebruikt – zoals uw keuken en badkamer – is er de Orange Peel toplaag. Deze extra toplaag geeft uw gietvloer een verhoogde krasvastheid, maakt hem nog steviger en compleet waterdicht.

Loopt u graag op blote voeten? Kies dan voor onze extreem zachte Soft gietvloer met al dan niet een Peach Peel toplaag. Combineer verschillende afwerkingen en kies voor een gietvloer op maat van uw woning.

4. PU gietvloer vereist geen breek- en sloopwerk

Een PU gietvloer plaatsen we over iedere stabiele ondergrond of chappe. De verschillende lagen bedekken de bestaande ondergrond en werken alle oneffenheden volledig weg. Zo hoeft u niet altijd bestaande vloeren uit te breken. Dat maakt de PU gietvloer de ideale vloer voor een renovatie.

5. Uw huis lijkt veel groter

Doordat dezelfde kleur vloer naadloos doorloopt van kamer tot kamer, lijkt uw woning een stuk ruimer: er zijn geen zichtbare naden of groeven in uw vloer waardoor de ruimtes visueel groter lijken.

6. Uw PU gietvloer is enorm onderhoudsvriendelijk

Omdat uw woning bestaat uit één effen vloer wordt schoonmaken een echt gemak. Er zijn geen groeven waar vuil in ophoopt en uw vloer is volledig waterdicht. Af en toe eens met de stofzuiger door uw huis is vaak voldoende voor een propere, hygiënische leefomgeving.

7. Perfect combineerbaar met vloerverwarming

Omdat pu gemaakt wordt van licht elastische kunsthars is deze vloer van nature verrassend zacht en warm. Wilt u optimaal comfort? Combineer uw pu gietvloer met vloerverwarming en loop zorgeloos rond op blote voeten.

8. Pu gietvloer in uw hele woning is budgetvriendelijk

De prijs van een pu gietvloer hangt sterk af van de oppervlakte en de unieke afwerkingen die u kiest. Gietvloer leent zich perfect voor een totaaloplossing: hoe meer ruimtes u voorziet van een gietvloer, hoe voordeliger de prijs. Haal dus het meeste uit uw budget en trek de naadloze gietvloer door heel uw woning voor het beste resultaat.

Kom een kijkje nemen in de Floorcouture showroom!

Wilt u onze verschillende vloer- en wandafwerkingen ontdekken? Breng onze showroom in Wijnegem een bezoekje en laat u inspireren door ons volledig gamma gietvloeren, mortex, beton ciré, steentapijten en betonlookvloeren. Ziet u door het bos de bomen niet? Laat u adviseren door onze experts en ga samen met ons op zoek naar uw ideale vloer!

Polyurethaan gietvloer in uw woning?
Ja, ik krijg graag een vrijblijvende offerte!
Bel ons op 03 311 86 42 of mail ons voor een afspraak: