Polyurethaan gietvloer voor uw nieuwbouw: comfortabel en stijlvol

Met een pu gietvloer van Floorcouture straalt uw nieuwe woning

Uw volledige woning voorzien van een vloer die zowel stijlvol als comfortabel is? Ontdek onze polyurethaan designvloer voor uw nieuwbouw. Deze populaire en veelzijdige kunststofvloer op basis van polyurethaan geeft uw nieuwbouwwoning een luxueuze uitstraling.

Polyurethaan voor uw nieuwbouw biedt talloze voordelen

Uw polyurethaan gietvloer heeft niet alleen een strakke en moderne uitstraling. Deze vloerbekleding is ook enorm hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Polyurethaan gietvloer heeft een aantal unieke voordelen voor uw leefruimtes:

  • Aangenaam, zacht loopoppervlak
  • Stijlvolle, tijdloze look
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam en ecologisch
  • Geluiddempend
  • Waterdicht
  • Naadloos

Uw nieuwbouwwoning compleet afgewerkt met pu gietvloer

Pu gietvloer is de perfecte oplossing voor alle ruimtes in uw nieuwbouw. Kies een hardere variant voor ruimtes die u intensief gebruikt zoals uw keuken en woonkamer. En voor de kamers waar u het liefst op blote voeten vertoeft – zoals uw slaapkamer en badkamer – kiest u voor een heerlijk zachte gietvloer. We stemmen uw gietvloer dus perfect af op de betreffende kamer of woonsfeer.

Breng het interieur van uw nieuwbouw tot leven!

Speel met contrast en kies voor een lichte gietvloer en donkere muurwanden in uw nieuwbouw. Met pu gietvloer doet u kleinere ruimtes groter ogen en laat u uw interieurelementen volledig tot hun recht komen. Kies voor de juiste kleuren en toepassingen en geef uw nieuwbouw een moderne, tijdloze uitstraling.

PU gietvloer is in elk interieur een groot succes

Of u nu houdt van een modern, klassiek of landelijk interieur: pu gietvloer past perfect in elk interieur. Met keuze uit bijna alle RAL-kleuren vindt u gerust de stijl die bij u past. We adviseren u graag over de vele mogelijkheden van uw polyurethaan gietvloer.

Pu gietvloer is perfect combineerbaar met vloerverwarming

Uw pu gietvloer is enorm comfortabel. De gietvloer is gemaakt van een licht elastische kunsthars. Hierdoor voelt de vloer heel aangenaam aan uw voeten. Bovendien is uw pu gietvloer perfect combineerbaar met vloerverwarming. U loopt dus volledig ongehinderd en comfortabel op blote voeten in uw nieuwbouw.

Floorcouture plaatst uw pu gietvloer op alle oppervlakken

Floorcouture plaatst uw polyurethaan gietvloer met zo min mogelijk breek- en sloopwerk. Mits enkele voorbereidingen plaatsen we uw pu gietvloer over bijna iedere ondergrond. Pu gietvloer wordt zorgvuldig in verschillende lagen aangebracht voor een uniek, kwaliteitsvol eindresultaat. Ook bij renovatiewerken is pu gietvloer dus de ideale totaaloplossing.

Wat kost een PU gietvloer in uw nieuwbouw?

De prijs van een PU gietvloer hangt sterk af van de oppervlakte en de unieke afwerkingen die u kiest.  Een polyurethaan gietvloer is enorm duurzaam en verkrijgbaar in alle kleuren, in zowel een matte als hoogglanzende uitvoering. Krasjes, schimmels en beschadigingen krijgen geen kans. De vloer van uw nieuwbouw blijft er jarenlang geweldig uitzien en dat rendeert!

PU coating in onze showroom in Wijnegem

Ontdek de unieke eigenschappen van een polyurethaan gietvloer in levende lijve in onze showroom in hartje Wijnegem. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe de pu gietvloer in uw nieuwbouw er gaat uitzien. Wij staan u graag bij met raad en daad bij en overlopen samen alle opties zodat u een geïnformeerde, slimme keuze maakt.

Laat u inspireren door onze PU vloeren:

Polyurethaan gietvloer in uw nieuwbouw?
Bel +32 (0)3 311 86 43 of mail ons voor uw offerte: