Totaalafwerking? Onze sterkte! Meet STRAK Spanplafonds!

showroom Floorcouture, Phenix Total Interior, MVS Decor, STRAK Spanplafond: sterk in totaalafwerking

Totaalprojecten: onze grote sterkte!

Totaalprojecten: daar willen we mee uitblinken. En daar zijn we sterk in. Met Floorcouture zijn we dé referentie in gietvloeren en wandafwerking zoals beton stuc.

Met MVS Decor zorgen we voor prachtig schilderwerk, behang en bijzondere afwerkingen zoals mortex.

Met Phenix Total Interior verzorgen we vooral schilderwerken, betonherstellingen en totaalrenovaties voor professionelen en bedrijven.

En kent u STRAK Spanplafonds al? Met STRAK Spanplafonds plaatsen we sinds een klein jaar spanplafonds. STRAK maakt ons totaalaanbod voor interieurafwerking helemaal compleet.

Spanplafond: ideaal voor renovaties

U heeft er ongetwijfeld al eens over gehoord, maar wat is een spanplafond precies? Een spanplafond is een vals plafond gemaakt van geweven polyester en afgewerkt met een polyurethaan coating. Met een houten draagstructuur maken we dat polyester doek vast en spannen het op. Vandaar de naam spanplafond. Het grote voordeel van een spanplafond? Het kan over een bestaand plafond heen geplaatst worden. En is dus ideaal voor renovaties!

En ook perfect voor uw nieuwbouwproject

Maar ook in een nieuwbouwproject past een spanplafond helemaal. Want alle draden en technieken kunnen netjes achter het spanplafond weggewerkt worden. Het oogt wonderlijk strak en het draagt ook bij tot een goeie akoestiek. U kan er zelfs verlichting in laten integreren. Zo krijgt u een heel sfeervolle, egale verlichting. Inbouwspots of opbouwspots? Perfect mogelijk met een spanplafond.

Naadloos spanplafond in een mum van tijd

En zelfs in ‘natte’ ruimtes zoals de badkamer en de keuken kunnen we spanplafonds plaatsen. We behandelen het spanplafond vooraf zodat het vochtwerend en schimmelafstotend is. Veel klanten kiezen ook voor een spanplafond omdat er weinig tot geen breekwerk aan te pas komt. We plaatsen uw nieuw spanplafond snel en zonder dure afbreekwerken. Een strak naadloos plafond in een mum van tijd dus.

Enkele knappe voorbeelden van spanplafonds in onze showroom

U weet dat u in onze nieuwe showroom in Wijnegem al onze verftechnieken, gietvloeren en wandafwerkingen kunt ervaren? Sinds kort hebben we onze toonzaal ook verrijkt met enkele spanplafonds.

Spanplafond met print

Zo hebben we in onze vergaderruimte een spanplafond geplaatst met een print. Ook dat is dus een mogelijkheid. Als je naar boven kijkt waan je je zo in het bos met een heerlijk rustgevend zicht op de bomen en de lucht. Het plafond is helemaal compleet met ingewerkte verlichting.

Spanplafond voor de akoestiek!

En nog een heel groot voordeel: we hebben aan beide zijkanten ook een akoestisch versie van het spanplafond bevestigd. Onze showroom is gevestigd in een oud pand dat we van a tot z gerenoveerd hebben. Daar waren we wel een groot detail bij vergeten: de akoestiek. Die bleek pas later, toen we de showroom al in gebruik hadden, toch wel een probleem te zijn. Als we met meerdere mensen aan het praten waren, weergalmden de stemmen overal. Heel storend en vermoeiend. Door in onze vergaderruimte dat spanplafond te plaatsen is het probleem opgelost en kunnen we nu met onze klanten op een heel aangename manier spreken. Zonder koppijn en overbelast gehoor…

Lichtkoepels verbergen

We hebben ook op andere plekken spanplafonds bevestigd om enkele lichtkoepels aan het zicht te onttrekken. Het spanplafond dat we daarvoor gebruikt hebben is lichtdoorlatend, maar je kan er niet doorheen kijken. Zo worden vaak weinig esthetische en altijd vuile lichtkoepels en dakvensters weggetoverd zonder aan lichtinval in te boeten.

Besparen op je energierekening

En wat we nog vergeten vermelden zijn: een ander groot voordeel van een spanplafond – dat nu zeker heel belangrijk is: het heeft een isolerende werking. Je bespaart dus met je spanplafond op je energierekening want het spanplafond is een bijkomende isolatie!

Ook al onze andere technieken in onze showroom!

Naast onze spanplafonds kunt u nog tal van andere technieken van Floorcouture en MVS Decor ontdekken in onze showroom. In verschillende themahoeken komen onze materialen en kleuren helemaal tot leven. Zo ontdekt u hoe uw keuken, badkamer, zithoek, hele woning eruit zou kunnen zien. Ondervinden en beleven, want u kan de materialen ook voelen. U krijgt er ook de verschillende bijzondere decoratietechnieken van MVS Decor te zien.

Bekijk de website van STRAK Spanplafonds

Op zoek naar totaalafwerking voor uw nieuwbouw of renovatie?
Of gewoonweg een spanplafond?
We helpen u graag verder!
Bel ons op 03 311 86 42 of mail ons voor een afspraak: