Bezoek onze gloednieuwe showroom!

Onze toonzaal in hartje Wijnegem is volledig afgewerkt

Floorcouture showroom WijnegemHet is eindelijk zover! Onze gloednieuwe showroom aan de Turnhoutsebaan in hartje Wijnegem is helemaal klaar. We hebben de gevel bekleed en alle details zijn zorgvuldig afgewerkt. De pandemie heeft de verbouwingen er niet gemakkelijker op gemaakt, maar het eindresultaat mag gezien worden!

Ontdek talloze gietvloeren en wandsystemen

Wij maken u graag wegwijs in onze verschillende gietvloeren en wandsystemen. Pu gietvloeren, troffelvloeren, steentapijten en marmertapijten, betonlook vloeren, mortex en beton ciré: ontdek al onze mogelijkheden en laat u inspireren.

Krijg een realistisch beeld van uw toekomstige renovatie

Geen idee hoe onze vloer- en wandoplossingen er zouden uitzien bij u thuis? Dankzij onze gloednieuwe showroom heeft u geen levendige fantasie nodig. We hebben de huiselijke sfeer van uw woning nagebootst zodat u een duidelijk, realistisch beeld krijgt van uw toekomstige renovatie.

Themahoeken met decoratietechnieken van MVS Decor

In onze showroom vindt u uiteenlopende themahoeken waar onze materialen en kleuren volledig tot hun recht komen. Ontdek ook de verschillende decoratietechnieken van zusterbedrijf MVS Decor. Met Martin Van Steen aan het roer van uw renovatie is hoogkwalitatief schilder- en behangwerk gegarandeerd.

Uniek in België

Met een toonzaal van ruim 130 m² zijn we de enige gietvloerenspecialist in België waar u combinaties van PU-gietvloer, mortex, beton ciré en cementgebonden gietvloer kan zien. We staan u in onze showroom met raad en daad bij zodat u een geïnformeerde, slimme beslissing neemt.

Breng een bezoekje in onze gloednieuwe showroom in hartje Wijnegem.
We helpen u graag vrijblijvend verder!
Bel ons op 03 311 86 42 of mail ons voor een afspraak: