Onze samenwerking met Schoeffaerts Afwerking & Interieur: een succesverhaal van vele jaren

Showroom Schoeffaerts nieuwbouw polyurethaan gietvloer mortex en gietvloer badkamerbox

Aansluitende stijl en projecten

Met interieurspecialist Schoeffaerts uit het Limburgse Diepenbeek werken we al jaren succesvol samen. Hun stijl van inrichtingen en de projecten die ze verzorgen sluiten nauw aan bij onze stijl en projecten. Vandaar ook dat we elkaar zo goed aanvullen en al zo lang samenwerken.

Perfecte harmonie

Wij weten perfect hoe zij tewerk gaan bij klanten en zij weten intussen ook hoe wij onze projecten uitvoeren. Dat maakt dat we in perfecte harmonie naast en met elkaar kunnen werken. Zo’n vruchtbare samenwerking zorgt meteen ook voor een topresultaat. En daar varen onze klanten alleen maar wel mee.

Hoge afwerkingsgraad

Schoeffaerts is specialist in pleisterwerken, gyprocplaatsing en interieurinrichting met een hoge afwerkingsgraad. Ook voor uw deuren en parketvloeren bent u bij hen aan het goeie adres. Zij specialiseren zich ook in schilderwerken en totaalinrichting. Wij van onze kant plaatsen dan gietvloeren en wandafwerkingen (mortex en betonstuc) in hun projecten.

Klantgerichte totaalaanpak

Net zoals wij staat Schoeffaerts in de eerste plaats voor topkwaliteit en high end afwerking. Hun doel? Net zoals wij een project tot in de puntjes afwerken, zonder frustratie of bouwstress voor de klant. Hun klantgerichte totaalaanpak, uitgebreide knowhow en aandacht voor de kleinste details maken samen dat zij het verschil betekenen. Hun samenwerking met Floorcouture voor gietvloeren en wandafwerking past perfect in die filosofie.

Juweel van een toonzaal

Hun toonzaal in Diepenbeek is een waar juweel en toont overtuigend waar het team van Schoeffaerts toe in staat is. De showroom met annex kantoren springt er letterlijk en figuurlijk uit met grote glaspartijen en verschillende in- en uitsprongen. Het gebouw waadt in een strakke, moderne sfeer door de materialen en het ontwerp.

Open, lichte sfeer

Onze inbreng in hun showroom situeert zich in de gietvloer die wij doorheen het hele gebouw gegoten hebben en de wandafwerkingen in enkele badkamerboxen. De gietvloer die we doorgetrokken hebben in alle ruimtes laat ze volledig tot hun recht komen en zorgt voor een open, lichte en luchtige sfeer.

Hypermoderne uitstraling en gebruiksgemak

Het geheel van onze naadloze PU-gietvloeren, de verzonken raamprofielen en de gebogen traptreden onderstrepen de strakke belijning en de hypermoderne uitstraling. Net zoals wij denkt Schoeffaerts ook aan het gebruiksgemak en maken ze met die gietvloeren een goeie keuze naar onderhoud en duurzaamheid toe.

Sterke gietvloer opgewassen tegen veel beloop

In een toonzaal is er ook altijd heel wat beloop. Mensen lopen er binnen met allerlei schoenen (van natgeregende sneakers over modderige kinderschoenen tot puntige pumps met naaldhakken). Een gietvloer moet tegen een stootje kunnen. Daarom hebben wij een extra peach peel toplaag aangebracht. Die zorgt voor een nog strakkere en gladdere look en is tegelijk oersterk. En is ook perfect opgewassen tegen die natte schoenen want waterdicht!

Mortex in de badkamers

Een ander staaltje van ons kunnen weerspiegelt zich in deze showroom ook in de mortexafwerking voor vloeren en wanden in enkele badkamerboxen. Deze techniek leent zich inderdaad uitstekend voor natte ruimtes want is ook waterdicht. Een unieke techniek die rust en authenticiteit uitstraalt.

Bezoek de toonzaal van Schoeffaerts

Woont u in Limburg of in de buurt en wilt u Schoeffaerts’ knowhow en het vakmanschap van Floorcouture tegelijk ervaren? Breng een bezoek aan deze prachtige toonzaal. De mensen van Schoeffaerts geven u graag ook een woordje uitleg over onze gietvloeren en bijzondere wand- en muurafwerkingen.

Graag een vrijblijvende offerte voor uw project?
We helpen u graag verder!
Bel ons op 03 311 86 42 of mail ons voor een afspraak: