La vie en rose met een PU gietvloer

Floorcouture pu gietvloer in MOOY en MOOY Bakery Antwerpen

Het leven door een roze bril bij MOOY en MOOY Bakery

Wil je graag het leven eens letterlijk door een roze bril zien? Breng dan een bezoekje aan MOOY Bakery op de Lombardenvest in hartje Antwerpen. In deze wel heel bijzondere bakkerij vind je overheerlijke cupcakes, high tea arrangementen, groovy milkshakes, verrassend bananenbrood met zout en zoet beleg, … Alles bereid met dagverse, biologische producten. En dat in een wel heel in het oog springende setting: zo goed als alles, van de vloer tot het kasticket, is … roze!

Gietvloer = een wijze beslissing

Al zeggen we het zelf, de gietvloer die wij er geplaatst hebben ziet er pico bello uit. Dat was in de eerste MOOY, een fancy lunchspot aan de overkant van de Bakery, oorspronkelijk net iets anders. De eigenares van MOOY had daar een gietvloer laten plaatsen door een ander gietvloerbedrijf, maar was spijtig genoeg absoluut niet tevreden. Toch was ze nog altijd overtuigd van haar beslissing om een gietvloer in de zaak te laten plaatsen.

Betrouwbaar gietvloerbedrijf gezocht

Al is een gietvloer nog zo’n wijze beslissing, het is ook vooral heel wijs om hem dan te laten plaatsen door een bekwame partij. Zo ging ze opnieuw op zoek naar een betrouwbaar gietvloerbedrijf dat wel een kwalitatieve gietvloer kon plaatsen. En via Sika®, het chemiebedrijf dat de polyurethaan voor onze gietvloeren ontwikkelt en produceert, kwam MOOY bij Floorcouture terecht.

PU gietvloer met hoog comfortgehalte

In samenspraak met Sika® hebben wij dan de Comfortfloor® PS-23 voorgesteld. Een PU gietvloer met een hoog comfortgehalte en heel wat kwaliteiten. De voornaamste zijn ongetwijfeld:

  • naadloos oppervlak
  • strak design met zijdematte afwerking
  • geluiddempend voor voetstappen
  • makkelijk in onderheid
  • scheuroverbruggend
  • slijtvast

Een droom van een PU gietvloer

Allemaal voordelen die in heel wat sectoren en op heel wat plekken hun nut meer dan bewijzen. Denk maar aan scholen, ziekenhuizen, WZC’s, musea, bibliotheken, winkels, praktijken… En zo’n PU gietvloer doet het ook uitstekend in privéwoningen. Omdat hij lekker warm aanvoelt, heerlijk is om op rond te lopen – zelfs met blote voeten – en heel makkelijk schoon te maken is. Een droom van een gietvloer!

Kwalitatieve gietvloer vakkundig geplaatst

Nadat we de misbakken gietvloer bij MOOY opnieuw hadden gegoten, mochten we ook meteen aan de slag in het al even roze zusje van MOOY aan de overkant. Ook MOOY Bakery voorzagen we van dezelfde comfortabele PU gietvloer in een wel heel opvallende roze kleur. En professioneel als wij wel zijn, was deze gietvloer wel van een uitstekende kwaliteit en natuurlijk ook meteen vakkundig geplaatst!

Op een roze wolk

Leuk weetje: terwijl we dit verhaal hier neerpennen, zijn we bij de buren van MOOY, ‘Pitten & Bonen’ ook aan de slag. We rekenen erop dat dit een even tevreden klant wordt en dat ook zij binnenkort op een roze wolk zitten. Al is hun vloer dan niet roze 😉

Graag een vrijblijvende offerte voor uw project?
We helpen u graag verder!
Bel ons op 03 311 86 42 of mail ons voor een afspraak: