Kom ons karaktervol renovatieproject bekijken op Renovatiezondag!

totaalrenovatie Floorcouture Phenix Total Interior MVS Decor Strak Spanplafonds

Ik meld me aan voor Renovatiezondag op 24/09/2023:

  Naam*

  E-mail*

  Waar wil u ons bezoeken?*

  Oude woning gerenoveerd tot eigentijdse villa

  U las het misschien al in het vorig blogartikel over ons bijzonder renovatieproject in Zoersel? Dan weet u dat we een oude woning volledig gerenoveerd hebben tot een eigentijdse, karaktervolle villa met alle wooncomfort.

  Dat hebben we gedaan samen met al onze zusterbedrijven MVS Decor, STRAK Spanplafonds en Phenix Total Interior. Zo is dit renovatieproject een mooi voorbeeld geworden van succesvolle samenwerking, zorgeloos verbouwen en energiezuinig en comfortabel wonen. Met dit project willen we iedereen inspireren om in de toekomst succesvol te renoveren of een stijlvolle nieuwbouw neer te zetten.

  Unieke kans om dit project te bekijken

  Wilt u graag dit bijzondere project van dichtbij komen bekijken? Dan geven we u daar binnenkort de kans toe! Een unieke kans want we willen dit project eenmalig openstellen voor het grote publiek! Na die dag kunnen enkel nog professionals (architecten, interieurarchitecten, aannemers, bouwbedrijven en projectontwikkelaars) dit project op afspraak bezoeken.

  Kom naar Renovatiezondag!

  Mis deze unieke kans niet en schrijf u nu alvast in voor een bezoek aan onze kijkwoning op Renovatiezondag op 24 september van 9u tot 17u. De plaatsen zijn beperkt!  U vindt de details en het adres van onze kijkwoning op de website van Renovatiezondag.

  Op deze Renovatiezondag kunt u ook terecht in onze showroom (Turnhoutsebaan 322, 2110 Wijnegem). Daar zijn onze verschillende gietvloeren en mortex wandbekledingen te zien, de schildertechnieken en behang van MVS Decor en de spanplafonds van STRAK. En we geven u er natuurlijk uitleg en advies bij! U bent van harte welkom op deze 2 bijzondere locaties! We kijken uit naar uw bezoek!

  Graag een vrijblijvende offerte voor uw project?
  We helpen u graag verder!
  Bel ons op 03 311 86 42 of mail ons voor een afspraak: