Project: renovatie met epoxy en PU-gietvloer in Zoersel bij Antwerpen

Totaalrenovatie in landelijke woning in Zoersel bij Antwerpen

In deze woning die dateert uit de jaren ’80 voerden we een totaalrenovatie uit in samenwerking met moederonderneming Phenix. Op de benedenverdieping werden muren gesloopt om een heerlijk ruimtelijk effect te creëren. Zo werd de volledige leefruimte en keuken opengetrokken. De ruimtes ademen een strakke, maar toch landelijke sfeer uit.

Oude vloer bedekken met gloednieuwe PU-gietvloer

renovatie epoxy en PU-gietvloer Zoersel Antwerpen Floorcouture®De oude tegelvloer lieten we liggen: minder breekwerk en dus minder kosten. We bedekten de bestaande vloer met een epoxy schraaplaag om de vloer volledig te egaliseren. Deze epoxylaag hebben we vervolgens bedekt met een PU-gietvloer met orange peel afwerking.

PU-gietvloer ideaal voor renovatie

Een PU-gietvloer biedt heel wat voordelen voor deze renovatie van een landelijke woning in Zoersel bij Antwerpen:

  • zacht en warm om op te lopen
  • volledig naadloos
  • heel onderhoudsvriendelijk

Gietvloer biedt stevigheid én een zacht gevoel

De orange peel afwerking zorgt voor het extra zacht gevoel én tegelijk voor stevigheid. Dat laatste was voor het gezin dat hier woont niet onbelangrijk want er lopen twee jonge kinderen rond. Ze spelen graag buiten en brengen automatisch vuil mee uit de tuin. De orange peel van deze PU-vloer maakt ook dat de vloer heel goed beschermd is tegen vuil en vocht.

Gietvloer is tijdloos en charmant

En geheel niet onbelangrijk: deze PU-vloer oogt ook bijzonder mooi in deze landelijke woning in Zoersel bij Antwerpen. De witte kleur zorgt voor nog meer licht en een aangename uitstraling. Alles oogt daardoor tijdloos en tegelijk charmant en uitnodigend. De katten vinden het er ook heerlijk vertoeven omdat de vloer warm aanvoelt. Wist u dat onze PU-gietvloeren gemakkelijk met vloerwarming kan gecombineerd worden? Heerlijk warm om op te lopen en een zaligheid voor uw kinderen en huisdieren!

Slaapkamers met PU-gietvloer

Ook in de slaapkamers van de kinderen kozen de bewoners van deze gezellige woning in Zoersel bij Antwerpen voor dezelfde PU-vloer om dezelfde redenen: de stevigheid en de tijdloze schoonheid. De kinderen kunnen er zorgeloos op spelen en mama en papa hoeven niet telkens ‘voorzichtig met de vloer, schat’ te roepen als de kids wat uitbundig met hun speelgoed te keer gaan.

Graag een offerte voor
uw droomproject?