Work in progress… we bouwen aan onze nieuwe showroom!

Vernieuwen en creëren

nieuwe showroom FloorcoutureBouwen, vernieuwen, creëren, dat doen we heel graag bij Floorcouture. Onze job met passie en knowhow doen. En onze klanten warm ontvangen en goed informeren. Daarom bouwen we aan een gloednieuwe showroom in het gezellige centrum van Wijnegem.

Tonen, voelen en beleven

Het bestaande pand zijn we nu volop aan het verbouwen en inrichten. We zullen er al onze vloersystemen uitgebreid tonen. U zal het materiaal kunnen voelen, erop lopen, het helemaal beleven.

Ook onze speciale technieken voor wand- en vloerbekleding, mortex en betonstuc, zal u er kunnen zien in verschillende uitvoeringen. In aparte badkamerboxen in verschillende stijlen, van heel modern over klassiek tot landelijks strak. En er komt ook een keuken in te staan en een leeshoek. Al onze expertise in een gezellige toonzaal van 150m2.

Bij u thuis

We gaan voor een intieme, huiselijke sfeer. zo kunt u zich meteen duidelijk voorstellen hoe het er bij u thuis zal uitzien. Al onze partners die meewerken aan de realisatie van deze toonzaal zullen ook hun materialen van naam en toenaam voorzien. Ook zij helpen u graag bij uw project.

Verschillende schildertechnieken

We stellen er ook verschillende schildertechnieken voor die door onze gloednieuwe schilderpartner worden uitgevoerd. Deze zeer gewaardeerde partner krijgt er ook zijn vaste stek.

Uitkijken naar onze nieuwe showroom

Heel wat redenen dus om uit te kijken naar de opening van onze gloednieuwe showroom. Die opening verwachten we in …. 2020. Hopelijk kijkt u er net zo naar uit als wij. We houden u op de hoogte!

Nu al een vloersysteem kiezen?

Kan u niet zolang wachten? En wilt u graag nu al een gietvloer kiezen? Dat kan perfect! We ontvangen u momenteel nog graag in onze huidige showroom in Schoten. Uiteraard met de nodige veiligheidsvoorzieningen en social distance. Bel ons gerust voor meer info!

Op zoek naar een nieuwe gietvloer?
Bel 03 311 86 43 voor uw persoonlijk vloeradvies of kom langs in onze showroom!