Onze nieuwe showroom in Wijnegem opent de deuren

Gloednieuwe showroom in het centrum van Wijnegem

Floorcouture showroom WijnegemWe hadden u er al over verteld in onze nieuwsbrief van mei: onze gloednieuwe showroom aan de Turnhoutsebaan 322 in het centrum van Wijnegem. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad en door alle coronamaatregelen hebben we wat vertraging opgelopen, maar het moment is nu toch gekomen. En uiteraard ontvangen we u coronaproof!

Warme, huiselijk sfeer

Vanaf 1 oktober openen we onze showroom voor onze klanten. In een warme, huiselijke sfeer willen we u wegwijs maken in onze verschillende gietvloeren en wandsystemen: pu gietvloeren, troffelvloeren, steentapijten en marmertapijten, betonlook vloeren, mortex en beton ciré. Het is een echte belevingsruimte geworden. In enkele inspirerende opstellingen kunt u zelf ondervinden welke materialen en kleuren u het meest aanspreken.

Een groot contrast met hoe het vroeger was. In onze kantoren in Schoten konden we u stalen laten zien en we maakten ook specifieke stalen op maat en op vraag van de klant. Toch was het voor heel wat klanten moeilijk om op die manier een keuze te maken. Zowel wat betreft woningen als bedrijfspanden, gaven we zo een indruk van wat kon op gebied van gietvloeren en andere systemen zoals mortex en beton ciré.

Ondervinden en beleven

We hebben verschillende themahoeken gemaakt waarin onze materialen en kleuren helemaal tot leven komen. U ziet en ondervindt hoe een keuken, badkamer, zithoek er bij u thuis zou kunnen uitzien. Ondervinden en beleven, want u kan de materialen ook voelen. In onze toonzaal hebben we ook een hoek gereserveerd voor ons zusterbedrijf MVS Decor. U kan er verschillende schildertechnieken zien die door drijvende kracht Martin Van Steen perfect op uw muren en wanden kunnen aangebracht worden.

Met deze best wel grote showroom van 130m2 zijn we de enige gietvloerenspecialist in de Antwerpse regio die de materialen ook echt kan tonen in zo’n huiselijke setting. En zelfs in België zijn we zo goed als uniek met dit aparte concept. U krijgt op die manier een heel correct en realistisch beeld over uw toekomstige gietvloer en wandsysteem.

Tegen begin oktober zal onze showroom dan compleet afgewerkt zijn, inclusief gevelbekleding. Een opening voorzien we op het moment dat de coronamaatregelen terug wat soepeler zijn. Onze kantoren blijven gevestigd in de Metropoolstraat in Schoten.

Meteen langskomen in onze showroom?
Maak vandaag nog een afspraak.