Onze nieuwste telg stelt zich voor!

handgemaakte meubels mdf microcement

Persoonlijke ambachtelijke meubels voor uw interieur gezocht?

Als u thuiskomt, wilt u het gevoel dat u echt thuiskomt. Uw interieur is een weerspiegeling van u en uw gezinsleden, van jullie persoonlijkheden en levensvisies. Een plek waar u uzelf bent. Met onze gietvloeren geven we uw woning al een heel eigen karakter. En u zoekt ongetwijfeld ook naar unieke meubelstukken met een heel eigen look & feel voor de inrichting van uw woning.

Onze nieuwste telg

Ook daar hebben we vanaf nu een eigen antwoord op. Trots presenteren we u onze nieuwste telg: meubels op maat in MDF, handmatig afgewerkt met een beton-ciré techniek in mortex of microtopping. Deze meubels combineren een naadloze look en een hoge kwaliteit met de mogelijkheid om alles precies zo te maken zoals u het wil.

Wat maakt onze MDF meubels met microcement afwerking zo speciaal?

Bij Floorcouture gaan we altijd voor persoonlijke oplossingen. Oplossingen op maat van het project van onze klanten. Welke gietvloer of wandafwerking past bij de stijl van uw woning? Welke kleuren passen erbij? Welke afwerking is er nodig voor elke specifieke ruimte? Allemaal zaken die we bekijken samen met onze klanten om tot een goeie keuze gietvloer te komen.

Onze meubels op maat in MDF maken we helemaal naar uw smaak

Wat maakt onze nieuwe meubellijn zo aantrekkelijk?

 • Op maat gemaakt: wij maken het meubel dat u wilt. Of u nu op zoek bent naar een op maat gemaakte kast, een unieke salontafel of een op maat gemaakte eettafel, wij maken het meubelstuk voor u.
 • Naadloze look: Onze MDF meubels worden met de hand afgewerkt met mortex of microtopping. Dat zorgt voor een naadloze en strakke look.
 • Het kleurenpalet waaruit u kiest is quasi eindeloos.
 • Makkelijk in onderhoud: beton-ciré is eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Uw meubels blijven er jarenlang mooi uitzien.
 • Ieder stuk is uniek: Omdat elk stuk meubilair met de hand wordt afgewerkt door onze vakmensen, haalt u echt een uniek meubelstuk in huis.
 • Hoge kwaliteit: wij gebruiken vochtwerende MDF en werken met de beste beton-ciré zoals mortex of microtopping. Zo gaan uw meubels lang mee.

Het vakmanschap achter onze MDF meubels met microcement en beton-ciré afwerking

Onze vakmensen bij Floorcouture besteden veel zorg en aandacht aan het maken van uw op maat gemaakte MDF meubels met mortex of microtopping afwerking. Zo gaan we aan de slag voor u:

 1. Ontwerp: we werken nauw samen met u of met uw interieurarchitect om een ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij de stijl van uw interieur en wat u zelf voor ogen heeft.
 2. MDF productie: onze vakmensen creëren uw design op maat.
 3. Handmatige afwerking: pure ambacht en volledig met de spatel gecreëerd.
 4. We leveren het meubelstuk bij u af.
 5. Volop genieten van uw uniek beton-ciré meubel!

Kom ons vakmanschap bekijken in onze showroom!

Uw eigen unieke mortex meubel? We luisteren graag naar wat je zoek! Je kan enkele van onze meubels in onze showroom bekijken én zelfs kopen. Kom gerust langs, maar maak eerst een afspraak. We tonen u met plezier ons vakmanschap!

Graag een vrijblijvende offerte voor uw project?
We helpen u graag verder!
Bel ons op 03 311 86 42 of mail ons voor een afspraak: