Meet Jeffrey en kom eindelijk te weten wat zijn grote passies zijn…

Sommigen onder jullie zullen Jeffrey al kennen. Anderen hebben hem al gesproken aan de telefoon, maar hem nog nooit persoonlijk ontmoet. En sommigen zijn gewoon benieuwd… Let’s meet Jeffrey!

Jeffrey Tjoens - FloorcoutureGek op gietvloeren en klanten het naar hun zin maken

Bij Floorcouture® zijn we helemaal gek op onze gietvloeren. Wat voor een u er ook kiest, we maken en plaatsen de vloer met passie voor onze stiel! Die passie voor gietvloeren leeft ook heel sterk bij Jeffrey Tjoens, de jongste zoon van Patrick, zaakvoerder van Floorcouture®. Jeffrey houdt zich vooral bezig met marketing & sales én de klanten. Hij behandelt alle prijsaanvragen. Hij spreekt af met de architect of de bouwheer zelf in de toonzaal in Schoten of in het kijkappartement in Zoersel. Hij luistert naar de noden en behoeftes, geeft advies en maakt een gedetailleerde offerte binnen de vijf werkdagen. Als de klant het project goedkeurt, draagt Jeffrey het over aan de projectleider die de uitvoering en planning verder opvolgt. Jeffrey blijft van begin tot eind van het project het centrale aanspreekpunt voor de klant. Omdat het makkelijk communiceren is op die manier, verloopt alles vlot en transparant. Hij maakt het dus klanten – of het nu particulieren of professionelen zijn – graag naar hun zin.

Social media en beurzen

En dat doet hij ook op Facebook, Instagram, Pinteresest en LinkedIn. Hij plaats foto’s online en zorgt ervoor dat er advertenties komen te staan in magazines. Ook op beurzen is Jeffrey van de partij om toekomstige klanten de nodige uitleg te geven over zijn grote passie: gietvloeren.

basketbalclub FloorcoutureBasketbalclub Floorcouture Zoersel

Maar er is meer in het leven van Jeffrey! Hij houdt ook van basketbal en speelt bij Basketbalclub Floorcouture Zoersel. De eerste herenploeg promoveerde net van 4de naar 3de provinciale en kent momenteel door het sportieve succes een groei als club. U leest het goed, Floorcouture® is ook hoofdsponsor van deze dynamische sportclub. We vinden het belangrijk om niet alleen zakelijk ‘goed bezig te zijn. Floorcouture® wil ook sport en een gezonde geest in een gezond lichaam promoten en ondersteunen.

Drink een koffie met Jeffrey!

Heeft u met uw onderneming ook zin om gezonde sportbeoefening te ondersteunen? BBC Floorcouture zoekt nog sponsors om hun werking te ondersteunen en nog uit te breiden. Heeft u interesse? Neem dan zeker eens contact op met Jeffrey. Hij vertelt u graag honderduit over zijn passie voor basketbal! Of wilt u gewoon meer weten over de geschikte gietvloer voor uw woning, bedrijf, project, … ? Ook dan is Jeffrey er voor u op het nummer 0474 90 21 04 of via mail jeffrey@floorcouture.be

Advies van Jeffrey nodig bij het kiezen van de gepaste gietvloer?
Drink een koffie met hem en bespreek je wensen.