Project in de kijker: nieuwbouwappartement in Zoersel met PU gietvloer en mortex wandbekleding

Sfeervol en stijlvol… meer woorden zijn er eigenlijk niet nodig om dit nieuwbouwappartement in Zoersel te beschrijven. We hebben dit appartement volledig voorzien van gietvloeren en mortex wandbekleding. U kunt het trouwens na afspraak bezoeken als u de materialen zelf wil zien en aanvoelen. Een aanrader!

PU gietvloer - Mortex wandbekleding - nieuwbouw appartementPU gietvloer doorheen het hele appartement

De PU gietvloer legden we doorheen het hele appartement: al bij al zo’n 100m2. Een polyurethaan gietvloer leggen we het vaakst in nieuwbouw, privéwoningen, appartementen, … Mensen hebben vaak een epoxyvloer in gedachten – omdat ze er al vaak over gehoord hebben of een PU gietvloer niet kennen. Een polyurethaan gietvloer heeft onmiskenbaar een aantal voordelen voor leefruimtes:

  • heel aangenaam om op te lopen
  • naadloos
  • stijlvolle, tijdloze look
  • zacht en warm gevoel
  • makkelijk te onderhouden
  • geluiddempend

Soft + PU gietvloer met orange peel toplaag voor extra zachtheid en duurzaamheid

Deze PU gietvloer is extra zacht door de unieke soft+ zachte PU massa. De ‘orange peel’ in de toplaag zorgt dan weer voor extra sterkte en duurzaamheid. U kan voor zo’n alternatieve toplaag kiezen als de ‘belasting’ van uw gietvloer net iets groter is: spelende kinderen, ravottende honden, mannen met werkschoenen, vrouwen met naaldhakken, drukke familiefeestjes, …

PU gietvloer in elk interieur een voltreffer

Een PU gietvloer past in een modern interieur, zoals hier in dit appartement het geval is. Toch past zo’n gietvloer ook uitstekend in een landelijk of eerder klassiek interieur. Wist u trouwens dat PU gietvloeren ook in tal van kleuren beschikbaar zijn? Alles bijeen meer dan 1000 kleuren. U bent dus zeker niet verplicht om voor die strakke, witte gietvloer te kiezen.

Mortex als wandbekleding in de douche

In de badkamer hebben we de muren en de wanden van de douche bekleed met mortex. In de inloopdouche is de PU gietvloer trouwens ook doorgetrokken. Dat kan perfect omdat PU waterdicht is. Dat is ook een prachtige eigenschap van mortex. Mortex is een mengsels van natuurlijke kalk en micro-mortel. Met zijn kleurschakeringen en lichtspel geeft mortex aan iedere ruimte een unieke look en feel.

Mortex: ook voor renovaties en als vloer!

In een nieuwbouw is het uiteraard geen probleem om mortex aan te brengen op de nieuwe muren. Maar ook voor een renovatie is mortex heel geschikt want we kunnen het over uw betegelde muren, oude vloeren (als ze maar stabiel zijn) en diverse ondergronden aanbrengen. Mortex is dus ook geschikt als vloer!

Mortex in heel wat kleuren

Mortex is trouwens, net zoals onze gietvloeren, in heel wat kleurschakeringen te krijgen door toevoeging van pigmenten. Met zijn unieke uitstraling past het zowel in een moderne als een klassieke setting. Ook in uw keuken, living, slaapkamer en toilet doet mortex het bijzonder goed.

Bezoek dit appartement!

Doet dit appartement u dromen van een gietvloer en mortex voor uw nieuwbouw of renovatie? U kan dit appartement bezoeken en zo de sfeer proeven en de materialen voelen. We maken graag tijd voor u vrij om al uw vragen rond gietvloeren en mortex te beantwoorden.

Ook dit appartement bezoeken
en de sfeer proeven en materialen voelen?