Floorcouture heropgestart! En helpt u graag met uw gietvloerproject!

Bij Floorcouture zijn we heropgestart – beschermd weliswaar met handschoenen, ontsmettende gel en een mondmasker (dat we sowieso bij bepaalde werkzaamheden dragen). Verschillende ploegen zijn aan het werk met respect voor de nodige social distancing en andere coronamaatregelen. We werken enkel en alleen op werven die niet bewoond zijn. Nieuwbouw, renovaties van leegstaande gebouwen, … die projecten pakken we nu volop aan.

We hebben verschillende stappen ondernomen om onze mensen optimaal te beschermen. Zo hebben we een coronatoolbox meeting gehad op maandagochtend bij de heropstart en extra documentatie verdeeld. Daarin zitten onder meer instructies die uitleggen wat ze best doen om besmetting te vermijden in werkcontext. Uiteraard gelden regels zoals vaak de handen wassen, op 1,5m afstand blijven van elkaar, … En dan hebben we nog een set van maatregelen getroffen die specifiek op de werven gelden. Zo rijdt bijvoorbeeld iedereen apart naar de werf. We sporen ook iedereen aan om de veiligheidshandschoenen zoveel mogelijk aan te houden en zoveel mogelijk eigen gereedschap te gebruiken. Onze werknemers krijgen ook het nodige materiaal om zich te beschermen: handschoenen, ontsmettende handgel, papieren zakdoekjes en een mondmasker. U leest het: we doen er alles aan om onze mensen optimaal te beschermen.

In onze bureaus in Schoten is de bezetting aangepast, want iedereen werkt zoveel mogelijk van thuis uit. Wij zijn uiteraard wel volledig beschikbaar voor video calls en telefoongesprekken. En uiteraard beantwoorden wij ook al uw mails. Vragen? Een offerte voor een nieuw project? We maken er meteen werk van!

Dank u wel alvast voor uw blijvend vertrouwen in ons!

Vragen rond corona en uw project?
Wij bespreken het graag samen met u!