Sfeer alom op de stand van Floorcouture, MVS Decor en STRAK op Bouw&reno

Bouw&reno 2023 Floorcouture MVS Decor Strak

Bijzondere sferen in onze 3 stijlboxen

Bent u niet tot op Bouw&reno geraakt? Dan heeft u echt wat gemist! Maar geen nood, met onze foto’s dompelen we u onder in de bijzondere sferen op onze stand en in onze 3 stijlboxen. Wat we vooral wilden laten zien? Hoe naadloos en vloeiend onze 3 zusterbedrijven – Floorcouture, STRAK en MVS Decor – in elkaar overgaan en mekaar zo mooi aanvullen. Een uitgesproken voordeel voor elke klant die op zoek is naar kwalitatieve totaalafwerking voor zijn interieur.

Strak en modern in witte tinten

In onze eerste stijlbox kozen we voor een moderne look& feel. Die we concreet maken met een witte polyurethaan gietvloer met peach peel toplaag. Die toplaag zorgt voor een extra strakke uitstraling en is heel makkelijk te onderhouden.

Op verschillende wanden presenteerden we verschillende technieken. Wat vindt u het mooist? Het witte, strakke ARTE behang of eerder de klassieke schildertechniek op vliesbehang? De waterdichte Pure Wall afwerking – met polyurethaan toplaag – zorgt dan weer voor een waterdichte en naadloze afwerking. Alles in echt wit en op en top modern. Ook nog eens benadrukt door het witte spanplafond dat afgewerkt werd met een koofverlichting.

Landelijke stijl met warme beige tinten én een verrassend zwart plafond

In onze landelijke box speelden we met warme beige en grijze tinten. De grijzige PU-gietvloer werkten we af met een orange peel laag. Die zorgt voor een minder strak uitzicht en iets meer structuur. Ideaal voor mensen die het liever minder strak hebben en dus perfect geschikt voor een meer landelijk interieur.

Ook in deze wandbox zag u wandpanelen met een landelijk behang van ARTE. Op de andere wanden demonstreerden we verschillende kalkverftechnieken. Een andere wand verfden we met een borstel-streeftechniek. Zo creër je met een klassieke verf toch structuur.

En wat vindt u van dat verassend zwarte spanplafond? Ideaal voor een sfeervolle mancave, of in uw gezellige bibliotheek of hobbyruimte. Of helemaal geschikt voor uw badkamer met hamam allures.

Let’s go japandi

Japandi wordt de trend voor de komende jaren! Je ziet het stilaan overal opduiken, maar wij waren early adopters en zijn er al helemaal in thuis. Japandi is een mix tussen Scandinavische en Japanse interieurstijlen met de nadruk op natuurlijkheid, imperfectie, zachte vormen, dicht bij de natuur, … Een prachtige nieuwe interieurstijl met heel wat tijdloze elementen in zich.

Gietvloer in grèche tint

Voor de gietvloer in onze japandi box mengden we twee kleuren met elkaar. Het resultaat? Imperfecte, speelse wolken in grèche tinten – we heten het poëtisch calm breeze.

Op de wanden gebruikten we verschillende technieken. Een wand zetten we in microtopping: een variant op mortex gemaakt van micromortel en ook waterdicht. Helemaal geschikt voor vloeren, wanden, meubels en keukenbladen, badkamers, douches, …

Decoratieve stuctechnieken zijn ook helemaal japandi. Claystuc (van BOSS) is een stuctechniek op basis van klei. Calco is er een op basis van kalk. Beiden zorgen voor een natuurlijke, warme sfeer. Deze box werkten we af met een lichtdoorlatend spanplafond. De LED-verlichting zorgde voor een natuurlijk daglicht effect.

Mortexvloer verbindt de belevingsboxen naadloos met elkaar

Doorheen de hele stand plaatsten we ook nog eens een mortexvloer die de 3 belevingsboxen naadloos met elkaar verbond. Verschillende tafels werkten we af met een microtopping toplaag. Microtopping is vergelijkbaar met mortex, maar heeft een iets fijnere structuur. En is Italiaans van origine. Mortex is een Belgisch fabricaat. Op de toog plaatsten we nog een andere stuctechniek: rassico op basis van kwarts. Ook een bijzondere techniek uit Italië.

Beleef Bouw&reno in onze showroom

Zo heeft u toch een goeie indruk van hoe onze stand op Bouw&reno eruitzag. En in onze showroom in Wijnegem kunt u deze technieken, vloeren en spanplafonds ook van nabij zien en beleven. Ter gelegenheid van de beurs maakten we ook een gloednieuwe brochure. Krijgt u die graag toegestuurd? Bel ons even op of stuur een mailtje. En ons vakmanschap echt zien? Maak een afspraak in onze showroom. We maken graag tijd voor u!

Graag een vrijblijvende offerte voor uw project?
We helpen u graag verder!
Bel ons op 03 311 86 42 of mail ons voor een afspraak: