Floorcouture, MVS Decor en STRAK Spanplafonds op Bouw&reno 2024

Floorcouture, MVS Decor en STRAK Spanplafonds op Bouw&reno 2024

De moeite om (terug) langs te komen!

Was je er vorig jaar bij? Dan weet je maar al te goed dat het de moeite is om langs te komen en de moeite om dit jaar terug te komen! Was je er niet bij? Dan heb je wat gemist en verwachten we jou dit jaar wel op onze stand! Ook dit jaar zijn we er terug bij op dé bouwbeurs van België: Bouw&reno in de Antwerp Expo.

Jou verrassen met de mooiste en stijlvolste interieurs

We houden ervan onze klanten te verrassen met de mooiste en stijlvolste interieurs. Dus hoe onze stand er dit jaar zal uitzien, dat willen we nu nog niet verklappen. Wat we met al kunnen verklappen: dat het helemaal anders wordt dan vorig jaar! Toch laten we je met onze foto’s nog even terugblikken op vorig jaar. Dit jaar wordt het nog beter!

Samenwerking tussen onze zusterbedrijven

Wat wel hetzelfde blijft: de supervlotte samenwerking tussen onze zusterbedrijven die elk hun eigen specialiteiten in de kijker zetten. Floorcouture kennen jullie van de gietvloeren en de mortex afwerkingen. Kennen jullie MVS Decor al? Ons team fijnschilders zorgt voor schilderwerken van de bovenste plank, binnen en buiten. En ook voor speciale schildertechnieken en buitengewoon behang zit je bij MVS Decor helemaal goed. STRAK Spanplafonds is – hoe kan het ook anders – helemaal thuis in de spanplafonds.

Volledige inrichting van je interieur

Tijdens Bouw&reno laten we je kennismaken met de synergie tussen onze 3 zusterbedrijven. En tonen we hoe we de volledige inrichting van je interieur van vloer tot plafond aanpakken. We zorgen voor een zorgeloze, totale afwerking van je nieuwbouw of renovatieproject. Met meubels erbij als je dat wilt. Onze partner Designshopp uit Antwerpen is ook van de partij met hun meubels en de aankleding van onze stand.

Win deze handgemaakte tafel in mortex!

Dit jaar zorgen we ook voor iets bijzonders!  Onder alle bezoekers van onze stand verloten we deze handgemaakte eettafel die ambachtelijk afgewerkt is met mortex. Wat moet je doen? Dat zeggen we hier. Vind je deze eettafel helemaal het einde? We gunnen ze jou van harte! Kom langs en win!

Krijg je gratis toegangsticket!

En natuurlijk krijg je van ons ook een gratis toegangsticket als je ons graag bezoekt op Bouw&reno. Reserveer je ticket makkelijk en snel online!

Of bel +32 (0)3 311 86 43. Of mail ons: info@floorcouture.be

Je vindt ons terug op stand nr. 1038.

Tot op Bouw&reno!

Graag vrijkaarten voor Bouw&Reno 2024?
Stuur ons een mail of bel naar +32 (03) 311 86 43