Floorcouture®: back in business en actiever dan ooit

Na de coronacrisis zijn we al een hele tijd terug aan het werk. En we kunnen u verzekeren: Floorcouture® is actiever dan ooit. We zijn momenteel met heel wat projecten bezig voor bedrijven, industrie, in openbare gebouwen, showrooms, scholen, ziekenhuizen,… Voor elk van deze klanten plaatsen we de ideale gietvloer. Die verschilt van project tot project afhankelijk van hoe de gietvloer zal gebruikt worden en wat de wensen zijn op gebied van look & feel. En ook voor residentiële projecten lopen er heel wat werven. We stellen u graag onze recentste projecten voor.

Flexibele PU-gietvloer voor middelbare school Kristus Koning in Sint-Job

Kristus Koning is een middelbare school voor buitengewoon secundair onderwijs. Er wordt momenteel een nieuwe vleugel bijgebouwd waar een internaat zal in ondergebracht worden. Goed voor 40 bedden! Intussen hebben we een flexibele PU-gietvloer geplaatst in alle slaapkamers, gangen en sanitaire ruimtes.

Onze naadloze afwerking zorgt voor een verruimend effect. Alle ruimtes lijken hierdoor groter, breder en ogen heel aangenaam en licht. Bovendien zijn deze gietvloeren super makkelijk te onderhouden. De schoonmaakploeg maakt de vloeren spik en span in een mum van tijd! Moederonderneming Phenix Total Interior zorgt voor de schilderwerken!

Troffelvloer met terrazzo effect: voor een natuurlijke look!

In een commercieel pand met bijhorende wooneenheid plaatsen we momenteel een epoxy troffelvloer met terrazzo effect. Het betreft zo’n 190m². Deze troffelvloer bestaat uit fijne kwartskorrels gemengd met epoxyharsen. Hierbij koos de klant enkele grotere kwartsgranulaten om zo een terrazzo/granito effect te creëren.. Dat doet de vloer heel sterk lijken op een echte granieten vloer. Zo’n troffelvloer heeft een heel natuurlijke uitstraling. En heeft nog tal van andere pluspunten: vloeistofdicht, naadloos, slijtvast, makkelijk schoon te maken, heel hygiënisch! En ook perfect te combineren met vloerverwarming.

Een futuristische Pure Betonlook gietvloer voor Polestar

Ooit al gehoord van Polestar? Nee? Dat verandert binnenkort ongetwijfeld! Polestar is een nieuw elektrisch automerk dat wil breken met de conventies van de auto-industrie zoals ze vandaag is. Hun motto is niet voor niks: goodbye normal!

En blijkbaar hebben ze in Floorcouture ook een vooruitstrevende, toekomstgerichte partner gevonden want wij hebben de cementgebonden design gietvloer in hun gloednieuwe showroom in Antwerpen geplaatst. Hun Pure Betonlook vloer heeft de looks van een echte betonvloer, maar zonder de nadelen hiervan. Zo moeten we enkel de aanwezige uitzetvoegen hernemen en is het systeem door de toplagen volledig vloeistofdicht.

Heel wat voordelen dus in vergelijking met een echte betonvloer. Ook alle schilderwerken worden vakkundig uitgevoerd door Phenix Total Interior.

Prachtig resultaat bij Fravasco Immo in Diepenbeek

In Diepenbeek plaatsten we dan weer 600m² epoxy-mortelvloer in de showroom van Fravasco Immo. En Phenix Total Interior plaatste er ook 800m² verschillende tapijten. Een prachtig resultaat en een tevreden klant. Daar worden we zelf ook blij van!

Op 13 juli begint het bouwverlof. We zijn terug van de partij op 3 augustus. Vragen of een offerte voor uw ambitieus project? We helpen u graag verder en blijven bereikbaar!

Op zoek naar een nieuwe gietvloer?
Bel 03 311 86 43 voor uw persoonlijk vloeradvies of kom langs in onze showroom!