Foorcouture was op architect@work!

Floorcouture @ Architect@Work 2024

Strenge selectieprocedure voor architect@work

Floorcouture stond vorige maand op de befaamde professionele beurs voor architecten en interieurarchitecten in Brussel architect@work. Op architect@work een stand mogen plaatsen, is geen sinecure. Je moet vooraf een strenge selectieprocedure doorlopen. In die procedure word je uitgekozen door een selectiecomité van architecten en interieurarchitecten aan de hand van criteria van duurzaamheid, innovatie en technologische vernieuwing.

Nieuw soort gietvloer: Rasico®

En we waren erbij! We hadden onze kandidatuur ingediend op basis van een nieuw soort gietvloer die we sinds kort plaatsen: de Rasico® gietvloer. Rasico® is een cemencoating met een heel decoratieve touch. En zoals de naam al laat vermoeden, komt Rasico® uit Italië. Ideal Work – het bedrijf dat deze coating ontwikkeld heeft – ontstond met als missie ‘de kunst van decoratieve betonnen oppervlakken in de wereld brengen om de leefomgeving radicaal te veranderen met de beleving van een nieuwe, praktische schoonheid’.

Tijloos en buitengewoon slijtvast

Deze afwerking ziet er niet alleen zo mooi en tijdloos, ze is ook buitengewoon slijtvast en krasbestendig, zelfs met een minimale dikte van maar 3 à 4 mm. Het oppervlak is buitengewoon resistent tegen olie, water, weersomstandigheden en uv-straling. Rasico® vertoont meer structuur dan een afwerking met mortex of microtopping. Hoewel Rasico® oorspronkelijk bedoeld is voor buiten, is het een geweldige gietvloer voor binnen!

Lees zeker ook eens onze blog over de Rasico® gietvloer die we geplaatst hebben in een nieuwbouwproject (link naar nieuwbericht Rasico® gietvloer zorgt in strakke betonnen woning voor warme touch). En bekijk digitaal onze brochure over de beurs en deze Rasico® gietvloer. Graag een papieren exemplaar van deze brochure? Vul ons contactformulier in en we bezorgen je de Rasico® brochure per post!

Langetermijn samenwerkingen met architecten en interieurarchitecten

We hopen ook volgend jaar terug van de partij te zijn op architect@work in Kortrijk. Ben jij architect of interieurarchitect en op zoek naar degelijke, betrouwbare en ervaren gietvloerplaatsers en plaatsers van wandafwerkingen zoals mortex en microtopping? Wij zijn op zoek naar professionele architecten en interieurarchitecten met wie we op lange termijn duurzame samenwerkingen kunnen aangaan.

Maak een afspraak in onze showroom en beleef zelf de Rasico® gietvloer!

Zin om kennis te maken? Maak een afspraak in onze showroom in Wijnegem. Daar kunnen we alle tijd voor je vrijmaken en je tal van voorbeelden en stalen laten zien van onze verschillende gietvloeren en wandafwerkingen.

Graag een vrijblijvende offerte voor uw project?
We helpen u graag verder!
Bel ons op 03 311 86 42 of mail ons voor een afspraak: